ОДРЖАНА ПЕТА МЕЂУНАРОДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ПОСЛОВНИХ ЖЕНА
Пета међународна конференција пословних жена, одржана је од 8.10.2014. до 11.10.2014. у Београду и Орашцу.

Уз Тракијски универзитет из Турске и Алфа универзитет из Београда, главни организатор конференције био је ВОС Креативно перо.

Учесници конференције из Турске, Македоније, Словеније и Србије, као и представници Креативног пера, првог дана конференције, посетили су Турску амбасаду где их је примио амбасадор Мехмет Кемал Бозај (Mehmet Kemal Bozaj). Тог дана одржан је пријем на Београдској пословној школи, Алфа универзитету и у просторијама Креативног пера.

Конференција је званично почела 9.10. 2014. уводним говором госпође Кимет Калирут, директорке одсека за пословну комуникацију Тракијског универзитета. Добродошлицу гостима пожелео је турски амбасадор, господин Мехмет Кемал Бозај и академик, Драгомир Карић, као и оснивачица ВОС Креативно перо, Александра Недељковић.

Главни говорник конференције, члан Меди групе, доктор Зоран Маричић, излагао је на тему Родне разлике у здравству.

Своје радове на тему Значај континуираног образовања, у четвртак 9.10.2014. и петак 10.10. 2014. излагало је више од 20 учесника и учесница конференције.

Учесници су по завршетку излагања посетили знаменитости Београда и околине - присуствовали су 51. Опленачкој берби грожђа у Тополи, обишли Авалу, посетили Скадарску улицу, музеј Николе Тесле, Кнез Михајлову улицу...