ODRŽANA PETA MEĐUNARODNA KONFERENCIJA POSLOVNIH ŽENA
Peta međunarodna konferencija poslovnih žena, održana je od 8.10.2014. do 11.10.2014. u Beogradu i Orašcu.

Uz Trakijski univerzitet iz Turske i Alfa univerzitet iz Beograda, glavni organizator konferencije bio je VOS Kreativno pero.

Učesnici konferencije iz Turske, Makedonije, Slovenije i Srbije, kao i predstavnici Kreativnog pera, prvog dana konferencije, posetili su Tursku ambasadu gde ih je primio ambasador Mehmet Kemal Bozaj (Mehmet Kemal Bozaj). Tog dana održan je prijem na Beogradskoj poslovnoj školi, Alfa univerzitetu i u prostorijama Kreativnog pera.

Konferencija je zvanično počela 9.10. 2014. uvodnim govorom gospođe Kimet Kalirut, direktorke odseka za poslovnu komunikaciju Trakijskog univerziteta. Dobrodošlicu gostima poželeo je turski ambasador, gospodin Mehmet Kemal Bozaj i akademik, Dragomir Karić, kao i osnivačica VOS Kreativno pero, Aleksandra Nedeljković.

Glavni govornik konferencije, član Medi grupe, doktor Zoran Maričić, izlagao je na temu Rodne razlike u zdravstvu.

Svoje radove na temu Značaj kontinuiranog obrazovanja, u četvrtak 9.10.2014. i petak 10.10. 2014. izlagalo je više od 20 učesnika i učesnica konferencije.

Učesnici su po završetku izlaganja posetili znamenitosti Beograda i okoline - prisustvovali su 51. Oplenačkoj berbi grožđa u Topoli, obišli Avalu, posetili Skadarsku ulicu, muzej Nikole Tesle, Knez Mihajlovu ulicu...