Базар  (Међународни клуб жена Београда )
Поштовани родитељи и пријатељи,
 
Као и прошле, и ове године ће ВОС „Креативно перо” узети учешће на дванаестом годишњем добротворном Базару који организује Међународни клуб жена Београда (The International Women’s Club - IWC) у недељу, 2. децембра 2012. године, од 10 до 16 часова.
 
Учествоваћемо у пратећем програму на бини и перформансима, као и у организацији дечијег кутка. Ове године смо припремили уметнички и научни кутак.
 
Годишњи добротворни базар је централна манифестација Међународног клуба жена Београда на којој се прикупљају средства за реализацију више локалних хуманитарних пројеката које овај клуб иначе подржава. Прикупљена средства намењена су: угроженим лицима, старијим лицима, борби против родно заснованог насиља и трговине људима, образовању ромске деце и особама са инвалидитетом.
 
Представници амбасада и заинтересовани појединци из различитих земаља света изложиће ручно прављене предмете, музику, сувенире из земаља из којих долазе, јела националних кухиња, одећу и дела националне књижевности. Моћи ћете да уживате и у пратећем програму на бини и перформансима, дечијем кутку, штанду половних књига и специјалитетима Међународног клуба жена у Београду, пијаци и лутрији. Међу многобројним земљама учесницама које ће на овогодишњем Базару представити своју културу и промовисати свој стил живљења су Белгија, Канада, Кина, Египат, Француска, Јапан, Кувајт, Холандија и Сједињене Америчке Државе.
 
Карте по цени од 200 динара можете купити у школи. Контакт особа: Маја Перић.
 
Чекамо Вас!