Bazar  (Međunarodni klub žena Beograda )
Poštovani roditelji i prijatelji,
 
Kao i prošle, i ove godine će VOS „Kreativno pero” uzeti učešće na dvanaestom godišnjem dobrotvornom Bazaru koji organizuje Međunarodni klub žena Beograda (The International Women’s Club - IWC) u nedelju, 2. decembra 2012. godine, od 10 do 16 časova.
 
Učestvovaćemo u pratećem programu na bini i performansima, kao i u organizaciji dečijeg kutka. Ove godine smo pripremili umetnički i naučni kutak.
 
Godišnji dobrotvorni bazar je centralna manifestacija Međunarodnog kluba žena Beograda na kojoj se prikupljaju sredstva za realizaciju više lokalnih humanitarnih projekata koje ovaj klub inače podržava. Prikupljena sredstva namenjena su: ugroženim licima, starijim licima, borbi protiv rodno zasnovanog nasilja i trgovine ljudima, obrazovanju romske dece i osobama sa invaliditetom.
 
Predstavnici ambasada i zainteresovani pojedinci iz različitih zemalja sveta izložiće ručno pravljene predmete, muziku, suvenire iz zemalja iz kojih dolaze, jela nacionalnih kuhinja, odeću i dela nacionalne književnosti. Moći ćete da uživate i u pratećem programu na bini i performansima, dečijem kutku, štandu polovnih knjiga i specijalitetima Međunarodnog kluba žena u Beogradu, pijaci i lutriji. Među mnogobrojnim zemljama učesnicama koje će na ovogodišnjem Bazaru predstaviti svoju kulturu i promovisati svoj stil življenja su Belgija, Kanada, Kina, Egipat, Francuska, Japan, Kuvajt, Holandija i Sjedinjene Američke Države.
 
Karte po ceni od 200 dinara možete kupiti u školi. Kontakt osoba: Maja Perić.
 
Čekamo Vas!