Позивамо вас да нас посетите на Годишњем добротворном базару који ће се одржати у недељу, 1. децембра од 10 до 16 часова у хали 2 Београдског сајма. 

Васпитно образовни систем "Креативно перо" ће учествовати у пратећем програму, а припремили смо и Дечији уметнички и научни кутак.

Добротворни базар је главни годишњи догађај Међународног клуба жена Београда на ком се прикупљају средства за реализацију различитих локалних хуманитарних пројеката које ова организација подржава.

Прикупљена средства намењена су старијим лицима, борби против родно заснованог насиља и трговине људима, образовању ромске деце, особама са инвалидитетом, као и другим угроженим групама. 
Представници амбасада и појединци из различитих земаља изложиће ручно прављене предмете и сувенире, представити музику, национална јела, одећу и дела националне књижевности. Моћи ћете да уживате у пратећем програму и перформансима, учествујете у дечијем кутку, посетите штанд половних књига и пробате неке од специјалитета који се припремају широм света, као и да посетите пијацу или играте лутрију.