Школски сајам књига
У просторијама школе „Креативно перо“, 25.10.2013. године, одржан је Мини сајам књига. Родитељи и деца из школе и вртића  донели су око 300 књига, сликовница, бојанки , часописа и цедеова. Највише књига донео је ученик четвртог разреда, Павле Ивановић, коме је школа због тога доделила захвалницу. Књиге су биле изложене у две просторије. У једној су била издања намењена деци млађег, а другој деци старијег узраста. Мини сајам је свечано отворила чланица Асоцијације родитеља, госпођа Паулина Донфрид, која је била и носилац припрема за Мини сајам књига. Директорка Гордана Кеџић је цитирајући мудрости великана,  поздравила све присутне. У улози продаваца и купаца, била су деца. Најажурнијом продавачицом ове године проглашена је Анастасија Шакић, ученица четвртог разреда. Деца су по симболичним ценама куповала кљигеи продато је 170 књига.
Део књига које нису продате остаће у школи и у вртићу, а део ће бити дониран. Чланови Асоцијације родитеља, у наредном периоду ће одлучити којој установи ће књиге бити дониране, о ћему ћемо вас обавестити.
По завршетку сајма, на сваком кораку, у школи и вртићу могли сте видети децу како читају примерке које су за себе одабрала, о чему сведоче и фотографије.