Školski sajam knjiga
U prostorijama škole „Kreativno pero“, 25.10.2013. godine, održan je Mini sajam knjiga. Roditelji i deca iz škole i vrtića  doneli su oko 300 knjiga, slikovnica, bojanki , časopisa i cedeova. Najviše knjiga doneo je učenik četvrtog razreda, Pavle Ivanović, kome je škola zbog toga dodelila zahvalnicu. Knjige su bile izložene u dve prostorije. U jednoj su bila izdanja namenjena deci mlađeg, a drugoj deci starijeg uzrasta. Mini sajam je svečano otvorila članica Asocijacije roditelja, gospođa Paulina Donfrid, koja je bila i nosilac priprema za Mini sajam knjiga. Direktorka Gordana Kedžić je citirajući mudrosti velikana,  pozdravila sve prisutne. U ulozi prodavaca i kupaca, bila su deca. Najažurnijom prodavačicom ove godine proglašena je Anastasija Šakić, učenica četvrtog razreda. Deca su po simboličnim cenama kupovala kljigei prodato je 170 knjiga.
Deo knjiga koje nisu prodate ostaće u školi i u vrtiću, a deo će biti doniran. Članovi Asocijacije roditelja, u narednom periodu će odlučiti kojoj ustanovi će knjige biti donirane, o ćemu ćemo vas obavestiti.
Po završetku sajma, na svakom koraku, u školi i vrtiću mogli ste videti decu kako čitaju primerke koje su za sebe odabrala, o čemu svedoče i fotografije.