Васпитно-образовни систем "Креативно перо" се ове године представио на међународном КРЕФ фестивалу

Васпитно-образовни систем "Креативно перо" се ове године представио на међународном КРЕФ фестивалу,основаног од стране Учитељског друштва Лесковац, у сарадњи са Министарством просвете Републике Србије. "Креативно перо" се такмичи у категорији Лип Дуб филма. Лип Дуб филм представља кратку форму музичких видео спотова, који изгледају као да су снимљени у једној секвенци, док прате учеснике кроз простор.
Лип Дуб филм у "Креативном перу" је настао као пројекат који је реализовала васпитачица Сања Миладиновић, а у коме су учествовали сви ђаци и запослени у школи. Као музичка подлога за филм, послужила је химна школе "Креативно перо", ауторско дело, професорке музичког образовања, Јелене Бојовић. Филм приказује све капацитете "Креативног пера": од ђака (од вртића до другог разреда гимназије), простора, до различитих талената који се негују (драмски, спортски, сликарски, музички и тд.).
Оно што је најважније а филм то приказује јесте заједништво, ведар дух и расположење које влада у "Креативном перу".

Професионалну помоћ у реализацији овог филма пружили су дугогодишњи сарадници "Креативног пера" Јелена Бајић Јочић и Предраг Јочић заједно са њиховом продукцијском кућом "Contrast Studios".