Tim Kreativno pero na putu ka polufinalu XPRIZE Rainforest takmičenja za nagradu iz fonda od 10 miliona dolara!

Vaspitno-obrazovni sistem Kreativno peroCambridge International School učestvuje u različitim projektima kojima se razvijaju kompetencije naših đaka, ali i daje doprinos promenama u važnim oblastima kao što su ekologija i održivi razvoj.

Tim Kreativno pero prethodnih meseci uložio je veliki napor u osmišljavanju inovativne tehnologije koja bi mogla da pomogne u očuvanju tropskih kišnih šuma. Pisanje projekta je nedavno završeno, a on je danas, simbolično baš na Dan Škole, poslat na dalju evaluaciju.

Naš tim vode osnivačice Kreativnog pera Gorica Nedeljković Bogdanović i Aleksandra Nedeljković, a u timu su Đorđe Ogrizović, Vuk Vujović, Jelena Popović Rakočević, Aleksandra Milenković, Kornelija Vukelić, Vojislav Stanišić, Jelena Tomašević, Una Žarković, Katarina Andrić, Mina Matić, Sofija Kurćubić, Sara Jašović, Mirjana Milosavljević i Bogdan Stamenović.

Ponosni smo na naše osnivačice, nastavnike i nastavnice, učenike i učenice, saradnike i saradnice, koji predstavljaju jedini tim iz Srbije na velikom naučnom XPRIZE Rainforest takmičenju!

Poželimo uspeh našem timu! Srećan nam Dan škole!