Onlajn Humanitarna aukcija uskršnjih jaja

Vaspitno-obrazovni sistem Kreativno pero najavljuje Humanitarnu aukciju uskršnjih jaja koju organizuje povodom predstojećih praznika i poziva sve pojedince, organizacije i kompanije da se odazovu jer uskršnji praznici su pravo vreme da se humanost pokaže na delu.  

Na inicijativu člana Alumni kluba Kreativnog pera Lazara Švrake, sav prihod od najavljene aukcije biće usmeren ka socijalno ugroženim porodicama Stare planine, u okviru projekta Kolevka za Staru planinu, koji će realizovati Humanitarna organizacija Kolevka tokom letnjih meseci 2021. godine.

Humanitarnu aukciju uskršnjih jaja podržala je i Cvećara Ivona, Beograd, koja se svojom donacijom uskršnjih aranžmana priključila aukciji i time obogatila našu ponudu.

Tiha aukcija će se održati onlajn i otvara se u utorak, 27. 4. 2021. godine, u 12.00 časova, a zatvara se u sredu, 28. 4. 2021. godine, u 20.00 časova.

Svi zainteresovani će imati priliku da putem linka  VOS Kreativno pero - Humanitarna aukcija uskršnjih jaja  prate ovu aukciju humanitarnog karaktera i licitiraju za odabrana uskršnja jaja.

Nakon završetka aukcije, licitirani iznosi se mogu uplatiti na žiro račun Humanitarne organizacije Kolevka: 200-3172690101004-68 sa svrhom plaćanja: Projekat Kolevka za Staru planinu.

Takođe, u visini licitiranog iznosa mogu se kupiti sredstva za higijenu i dugotrajne životne namirnice i doneti u prostorije Kreativnog pera na adresu Tolstojeva br. 58 ili Čakorska br. 3, gde će se i preuzimati kupljena uskršnja jaja uz uplatnicu ili račun za kupljena sredstva i namirnice.

Tim Vaspitno-obrazovnog sistema Kreativno pero se unapred zahvaljuje svima na učešću!