13. 6. 2019. u Vili Jelena održan je tradicionalni bazar Kreativnog pera kojim se obeležava kraj svake školske godine.

Tog dana ispraćeni su i budući prvaci, koji su uspešno završili pripremno predškolski program. Na njihovoj svečanosti premijerno je prikazan film The Jungle Book koji je osmislila vaspitačica Bojana Marković. U njemu su predstavljene Moglijeve avanture kroz priče o odrastanju, prijateljstvu i hrabrosti a sve likove tumače predškolci Kreativnog pera.

Ovogodišnji Bazar otvorili su predstavnice i predstavnici Plesnog kluba Spin. Nakon ovog zagrevanja, prisutni su imali priliku da obiđu promotivne i prodajne štandove na ovogodišnjem Bazaru, da se upoznaju sa radom saradnika i prijatelja VOS Kreativno pero i kupe neku lepu, zanimljivu i korisnu stvarčicu. Među njima su bili:

Yummy in my tummy - šejkovi Leile Aleksandre Jašović; preparati prirodne kozmetike koje su na rekreativnoj nastavi napravila deca iz predškolske ustanove i učenice i učenici mlađih razreda Kreativnog pera, zajedno sa svojim vaspitačicama i nastavnicama, po receptu nastavnice biologije Dunje Nastasić, koja je ovom prilikom promovisala svoju kolekciju prirodnih sapuna Planta kozmetika. Za one koji žele da nauče da plešu tu je bila Plesna škola Spin. Dobra vest je da će u narednoj školskoj godini, svi zainteresovani moći da plešu sa Spinom u okviru Kreativnog pera plus. Na štandu Housewife detox predstavljeni su detoks programi gospođe Sanje Marinković. O pogodnostima putovanja sa BNP Travel-om prisutne je upoznala gospođa Grubor. Ovogodišnji sponzor bazara City grill, goste je počastio svojim prvoklasnim proizvodima, a za cvetne aranžmane pobrinula se cvećara Ivona.

U veselju je obeležen početak letnjeg raspusta.

Pogledajte galeriju događaja.