Представници Асоцијације родитеља, ВОС Креативно перо и хуманитарна организација Нађи Раула су 26. 12. 2018. године уручили новогодишње пакетиће деци примаоцима социјалне помоћи у Нишу. Истог дана посетили су и Дом Кулина, дом за смештај деце и старијих ометених у развоју, и уручили им донацију. 28. 12. 2018. године уручили су новогодишње пакетиће деци примаоцима социјалне помоћи у Смедеревској Паланци. Мислили смо и на малишане који ће Нову годину дочекати у КБЦ Др Драгиша Мишовић, болници за дечје плућне болести и туберкулозу, које смо обрадовали 31.12.2018. Ове године обрадовали смо и кориснике услуга домова за стара лица Сурдулица и Бежанијска коса.

Хуманитарна акција покренута је са жељом да се најмлађима из угрожених друштвених група, али и старим, заборављеним лицима пошаље порука да су нам важни и да мислимо на њих. 
Наша намера била је да овогодишња хуманитарна акција Сви смо ми Деда Мраз изађе из оквира Креативног пера јер заједно увек можемо више и то су препознали и уз нас се нашли: хуманитарна организација Нађи Раула, Карић фондација, Вила Александар Орашац, Brian Lack&Co International, Мој Супер Распуст, OC Smartacus, BKTV News, Делић транспорт, VIZ Connection, Ruck Serbia, ресторан Мандала и овом приликом им упућујемо велико хвала! 
Захваљујемо се нашој деци, њиховим родитељима и нашим запосленима, као и свим пријатељима ВОС Креативно перо који су још једном показали да су људи великог срца свуда око нас!