Predstavnici Asocijacije roditelja, VOS Kreativno pero i humanitarna organizacija Nađi Raula su 26. 12. 2018. godine uručili novogodišnje paketiće deci primaocima socijalne pomoći u Nišu. Istog dana posetili su i Dom Kulina, dom za smeštaj dece i starijih ometenih u razvoju, i uručili im donaciju. 28. 12. 2018. godine uručili su novogodišnje paketiće deci primaocima socijalne pomoći u Smederevskoj Palanci. Mislili smo i na mališane koji će Novu godinu dočekati u KBC Dr Dragiša Mišović, bolnici za dečje plućne bolesti i tuberkulozu, koje smo obradovali 31.12.2018. Ove godine obradovali smo i korisnike usluga domova za stara lica Surdulica i Bežanijska kosa.

Humanitarna akcija pokrenuta je sa željom da se najmlađima iz ugroženih društvenih grupa, ali i starim, zaboravljenim licima pošalje poruka da su nam važni i da mislimo na njih. 
Naša namera bila je da ovogodišnja humanitarna akcija Svi smo mi Deda Mraz izađe iz okvira Kreativnog pera jer zajedno uvek možemo više i to su prepoznali i uz nas se našli: humanitarna organizacija Nađi Raula, Karić fondacija, Vila Aleksandar Orašac, Brian Lack&Co International, Moj Super Raspust, OC Smartacus, BKTV News, Delić transport, VIZ Connection, Ruck Serbia, restoran Mandala i ovom prilikom im upućujemo veliko hvala! 
Zahvaljujemo se našoj deci, njihovim roditeljima i našim zaposlenima, kao i svim prijateljima VOS Kreativno pero koji su još jednom pokazali da su ljudi velikog srca svuda oko nas!