Велика хуманитарна новогодишња акција "Сви смо ми Деда Мраз"

ВОС Креативно перо у сарадњи са Асоцијацијом родитеља и ове године, као и претходних, покреће велику новогодишњу хуманитарну акцију Сви смо ми Деда Мраз.
Наша намера је да овогодишња хуманитарна акција изађе из оквира Креативног пера јер заједно увек можемо више!

Стога позивамо вас, институције, организације, образовне установе, на територији општине Савски венац, да нам се придружите и помогнете нам да покажемо хуманост на делу. Уз нас су: Карић Фондација, хуманитарна организација Нађи Раула и BKTVNews.
Позивамо вас да, заједно са вашом децом, будете широког срца и у просторије наших школа и нашег вртића донесете: - Слаткише и сланише, храну која има дужи рок трајања (пиринач, тестенине, готову храну у конзервама или кесицама...)

  • Играчке и књиге (половне или нове)
  • Средства за личну хигијену
  • Одећу, рукавице, шалове, капе, шналице, рајфове...
  • Школски прибор

Претражите гаредобере, кутије са играчкама и полице са књигама и пронађите празнични дух даривања!

Представници Асоцијације родитеља и ВОС Креативно перо ће у последњој недељи децембра пакетиће припремљене са љубављу однети у Кулине, Дому за децу и омладину ометеној у развоју и Дому за стара лица у Сурдулици.

Још један од начина на који је могуће учествовати у овој хуманитарној акцији је слање пакета-донације директно у сабирни центар, на адресу хуманитарне организације Нађи Раула у Нишу, улица Мирисних врба број 8 (напомена: трошкове поштарине обавезно сноси пошиљалац).