Velika humanitarna novogodišnja akcija "Svi smo mi Deda Mraz"

VOS Kreativno pero u saradnji sa Asocijacijom roditelja i ove godine, kao i prethodnih, pokreće veliku novogodišnju humanitarnu akciju Svi smo mi Deda Mraz.
Naša namera je da ovogodišnja humanitarna akcija izađe iz okvira Kreativnog pera jer zajedno uvek možemo više!

Stoga pozivamo vas, institucije, organizacije, obrazovne ustanove, na teritoriji opštine Savski venac, da nam se pridružite i pomognete nam da pokažemo humanost na delu. Uz nas su: Karić Fondacija, humanitarna organizacija Nađi Raula i BKTVNews.
Pozivamo vas da, zajedno sa vašom decom, budete širokog srca i u prostorije naših škola i našeg vrtića donesete: - Slatkiše i slaniše, hranu koja ima duži rok trajanja (pirinač, testenine, gotovu hranu u konzervama ili kesicama...)

  • Igračke i knjige (polovne ili nove)
  • Sredstva za ličnu higijenu
  • Odeću, rukavice, šalove, kape, šnalice, rajfove...
  • Školski pribor

Pretražite garedobere, kutije sa igračkama i police sa knjigama i pronađite praznični duh darivanja!

Predstavnici Asocijacije roditelja i VOS Kreativno pero će u poslednjoj nedelji decembra paketiće pripremljene sa ljubavlju odneti u Kuline, Domu za decu i omladinu ometenoj u razvoju i Domu za stara lica u Surdulici.

Još jedan od načina na koji je moguće učestvovati u ovoj humanitarnoj akciji je slanje paketa-donacije direktno u sabirni centar, na adresu humanitarne organizacije Nađi Raula u Nišu, ulica Mirisnih vrba broj 8 (napomena: troškove poštarine obavezno snosi pošiljalac).