Добротворни Базар Међународног клуба жена у Београду
Васпитно образовни систем „Креативно перо“ учествовао је на годишњем добротворном базару који је одржан 1. децембра на Београдском сајму.
 
"Креативно перо" се представило учешћем  у програму и перформансима, као и у Дечијем уметничком и научном кутку, а у сарадњи са родитељима били смо и суорганизатори „Српског штанда“.
 
Деца и ученици/e “Креативног пера” припремили су две тачке у оквиру уметничког програма - предшколска група извела је игре различитих земаља, оних одакле су деца, а хор Школе извео је песму на енглеском језику.
 
У оквиру Базара организован је и „Дечји кутак“ у коме су малишани могли да се забављају и учествују у креативним и спортским играоницама, док су за то време, њихови родитељи могли да обиђу штандове и уживају у садржају Базара.
 
Посебна лепота Базара огледа се у културној размени. Посетиоци су поред хуманитарног дела, могли да „пропутују“ кроз земље учеснице Базара, уз песму, игру, храну и све оно што је карактеристично за културу неке земље.
 
Добротворни базар је главни годишњи догађај Међународног клуба жена Београда на ком се прикупљају средства за реализацију различитих локалних хуманитарних пројеката које ова организација подржава. Прикупљена средства намењена су старијим лицима, борби против родно заснованог насиља и трговине људима, образовању ромске деце, особама са инвалидитетом, као и другим угроженим групама.

Фотографије можете погледати преко везе http://https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1381506002098205&type=1&l=2c6299b228&refid=17  и/или http://https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1381506002098205&type=1&l=2c6299b228