Dobrotvorni Bazar Međunarodnog kluba žena u Beogradu
Vaspitno obrazovni sistem „Kreativno pero“ učestvovao je na godišnjem dobrotvornom bazaru koji je održan 1. decembra na Beogradskom sajmu.
 
"Kreativno pero" se predstavilo učešćem  u programu i performansima, kao i u Dečijem umetničkom i naučnom kutku, a u saradnji sa roditeljima bili smo i suorganizatori „Srpskog štanda“.
 
Deca i učenici/e “Kreativnog pera” pripremili su dve tačke u okviru umetničkog programa - predškolska grupa izvela je igre različitih zemalja, onih odakle su deca, a hor Škole izveo je pesmu na engleskom jeziku.
 
U okviru Bazara organizovan je i „Dečji kutak“ u kome su mališani mogli da se zabavljaju i učestvuju u kreativnim i sportskim igraonicama, dok su za to vreme, njihovi roditelji mogli da obiđu štandove i uživaju u sadržaju Bazara.
 
Posebna lepota Bazara ogleda se u kulturnoj razmeni. Posetioci su pored humanitarnog dela, mogli da „proputuju“ kroz zemlje učesnice Bazara, uz pesmu, igru, hranu i sve ono što je karakteristično za kulturu neke zemlje.
 
Dobrotvorni bazar je glavni godišnji događaj Međunarodnog kluba žena Beograda na kom se prikupljaju sredstva za realizaciju različitih lokalnih humanitarnih projekata koje ova organizacija podržava. Prikupljena sredstva namenjena su starijim licima, borbi protiv rodno zasnovanog nasilja i trgovine ljudima, obrazovanju romske dece, osobama sa invaliditetom, kao i drugim ugroženim grupama.

Fotografije možete pogledati preko veze http://https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1381506002098205&type=1&l=2c6299b228&refid=17  i/ili http://https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1381506002098205&type=1&l=2c6299b228