Свечаност поводом почетка школске 2019/20 године

Почетак школске 2019/20. године ВОС Креативно перо је обележило свечаношћу 30.08.2019. године у пријатном амбијенту школског дворишта у Толстојевој број 58.

Да ову школску годину започнемо раздрагано и лепршаво помогли су нам представници плесне школе Спин, који су нас својим плесним умећем већ одушевљавали у различитим приликама. Они су извели неколико различитих плесова, и то: Cha cha, Jive, Paso Doble i Bečki valcer.

Деца, родитељи, пријатељи и запослени школе провели су пријатно поподне у опуштеној и веселој атмосфери. Наша драга директорка Гордана Кеџић нам је пожелела да школска 2019/20. година буде посебна по радозналости и стваралаштву, по изузетним успесима и постигнућима, али пре свега по здрављу и личној срећи свих нас.  Лето је пролетело и пред нама је почетак нове школске године, препун различитих изазова. Неки ће се, у овој школској години, први пут суочити са озбиљним захтевима, многе ће обрадовати сусрет са старим и новим другарима, већина ће уживати у откривању нових ствари и савладавању различитих знања и вештина, поједини ће се заљубити, готово сви ће порасти, али најважније је да увек будемо ту једни за друге. Хвала вам што сте били и што смо имали прилику да заједнички обележимо oвај свечани дан.