Svečanost povodom početka školske 2019/20 godine

Početak školske 2019/20. godine VOS Kreativno pero je obeležilo svečanošću 30.08.2019. godine u prijatnom ambijentu školskog dvorišta u Tolstojevoj broj 58.

Da ovu školsku godinu započnemo razdragano i lepršavo pomogli su nam predstavnici plesne škole Spin, koji su nas svojim plesnim umećem već oduševljavali u različitim prilikama. Oni su izveli nekoliko različitih plesova, i to: Cha cha, Jive, Paso Doble i Bečki valcer.

Deca, roditelji, prijatelji i zaposleni škole proveli su prijatno popodne u opuštenoj i veseloj atmosferi. Naša draga direktorka Gordana Kedžić nam je poželela da školska 2019/20. godina bude posebna po radoznalosti i stvaralaštvu, po izuzetnim uspesima i postignućima, ali pre svega po zdravlju i ličnoj sreći svih nas.  Leto je proletelo i pred nama je početak nove školske godine, prepun različitih izazova. Neki će se, u ovoj školskoj godini, prvi put suočiti sa ozbiljnim zahtevima, mnoge će obradovati susret sa starim i novim drugarima, većina će uživati u otkrivanju novih stvari i savladavanju različitih znanja i veština, pojedini će se zaljubiti, gotovo svi će porasti, ali najvažnije je da uvek budemo tu jedni za druge. Hvala vam što ste bili i što smo imali priliku da zajednički obeležimo ovaj svečani dan.