У суботу, 12-ог маја, поводом Дана школе, одржан је Спортски дан у Кошутњаку. Најмлађи, а и они мало старији имали су прилику да се такмиче у спортској дисциплини оријентиринга. До изражаја је дошао спој технологије и природе, где су деца са својим родитељима уз помоћ дигиталних компаса на својим телефонима долазили до свих контролних тачака и успешно завршили етапу. Деца су показала високу наклоност према отвореном терену, оријентисању и спортском духу. И за то су били награђени! Малишани су имали прилику да гађају мету из "airsoft" пушке, добили су медаље за свој успех и показани труд. Затим је уследило освежење и окрепљење уз воће, а након тога и опуштање уз музику. Надамо се да сте сви уживали у овом викенду проведеном у природи и наглашавамо да ћемо и даље наставити да негујемо спортски дух и наравно чувамо своју околину.
Подршку у реализацији Спортског дана пружила нам је чланица Асоцијације родитеља Драгана Варда са својим тимом из "Play & Fun" играонице, којима се овом приликом захваљујемо.
Такође, посебно се захваљујемо родитељима и деци на присуству, као и нашим учитељима, наставницима, професорима и свим запосленима на организацији догађаја