Рачунарски смер у гимназији Креативно перо

Поштовани родитељи и ученици/це,

Са поносом вас обавештавамо да ће од школске 2018/2019. године у Гимназији Креативно перо почети са радом одељење првог разреда за ученике са посебним способностима за рачунарство и информатику (ИТ смер).

За упис у одељење које остварује наставни план и програм за гимназију за ученике/це са посебним способностима за рачунарство и информатику ученик/ца полаже пријемни испит на коме решава тест из математике.

На пријемном испиту задаци ће бити средњег и напредног нивоа, а за припрему се могу користити збирке задатака за припрему завршног испита.

Пријемни испит се полаже 3. јуна 2018. године.

Гимназија у којима ће се полагати пријемни за одељење ученика са посебним способностима за информатику и рачунарство (ИТ-одељење):

Прва београдска гимназија и Земунска гимназија (као резерва - ако капацитети Прве београдске гимназије буду недовољни.

Ученици се пријављују у гимназији "Креативно перо" у периоду од 11.5.2018 - 14.5.2018. године на мејл info@kreativnopero.com уз пријаву потребно је доставити следеће податке: име и презиме ученика, датум рођења, основна школа коју похађа.


За све додатне информације можете нас контактирати путем телефона 011/367-2734 или путем мејла на info@kreativnopero.com