Računarski smer u gimnaziji Kreativno pero

Poštovani roditelji i učenici/ce,

Sa ponosom vas obaveštavamo da će od školske 2018/2019. godine u Gimnaziji Kreativno pero početi sa radom odeljenje prvog razreda za učenike sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku (IT smer).

Za upis u odeljenje koje ostvaruje nastavni plan i program za gimnaziju za učenike/ce sa posebnim sposobnostima za računarstvo i informatiku učenik/ca polaže prijemni ispit na kome rešava test iz matematike.

Na prijemnom ispitu zadaci će biti srednjeg i naprednog nivoa, a za pripremu se mogu koristiti zbirke zadataka za pripremu završnog ispita.

Prijemni ispit se polaže 3. juna 2018. godine.

Gimnazija u kojima će se polagati prijemni za odeljenje učenika sa posebnim sposobnostima za informatiku i računarstvo (IT-odeljenje):

Prva beogradska gimnazija i Zemunska gimnazija (kao rezerva - ako kapaciteti Prve beogradske gimnazije budu nedovoljni.

Učenici se prijavljuju u gimnaziji "Kreativno pero" u periodu od 11.5.2018 - 14.5.2018. godine na mejl info@kreativnopero.com uz prijavu potrebno je dostaviti sledeće podatke: ime i prezime učenika, datum rođenja, osnovna škola koju pohađa.


Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem telefona 011/367-2734 ili putem mejla na info@kreativnopero.com