Васпитно-образовни систем Креативно перо Лепотица и звер
Ученице и ученици Васпитно-образовног Система Креативно перо, вечерас, 23. 12. 2016. године, у позотишту Мадленијанум, на дар својим родитељима, другарима и запосленима у школи, поклонили су представу Лепотица и звер. На овај начин започето је обележавање јубилеја - десест година постојања и рада Креативног пера.

Лепотица и звер једна је од најпознатијих бајки у светској књижевности и инспирисала је писце разних епоха широм Европе да напишу различите верзије ове приче. Ђаци Креативног пера, уз подршку оснивачице школе Горице Недељковић и глумца и редитеља Николе Ивачкова, припремили су представу која је публику навела да се запита где се налази права, истинска лепота.
Васпитно–образовни систем Креативно перо тренутно броји преко 200 деце и око 70 запослених. Од мале школе која је у првој години уписала тек двадесеторо деце, Креативно перо се развија у инститиуцију која стасава градећи свој углед успесима које ђаци нижу на такмичењима, освајајући награде, остварујући запажене резултате на завршним и кембриџ испитима, укључујући се у хуманитарни рад. Сигурним кораком Креативно перо постаје школа за XXИ век. Мото школе је непромењен - ученик Креативног пера препознатљив је по својој остварености, култури понашања и вештинама важним за живот, а стварајући представу са децом циљ школе био је да у сваког понаособ утка суштински важне вредности.