Uspešna realizacija Humanitarne uskršnje aukcije 2023. u Kreativnom peru
Vaspitno-obrazovni sistem Kreativno pero u saradnji sa Asocijacijom roditelja je uspešno realizovao još jednu u nizu humanitarnih akcija.
 
U petak, 7. aprila 2023. godine, u susret predstojećim uskršnjim praznicima, u Kreativnom peru u Tolstojevoj 58 održana je još jedna u nizu Humanitarna uskršnja aukcija.
 
Polaznici Kreativnog pera su zajedno sa svojim drugarima iz Prihvatilišta za decu Beograda na uskršnjim radionicama brižljivo oslikali drvena jaja, a njihovi umetnički unikatni radovi bili su predmet aukcije.
 
Uključivanjem dece u ovakav vid akcija podstiče se razvoj empatije i podiže se svest o tome zašto je važno pomagati drugima. 
 
Sa velikim zadovoljstvom Kreativno pero objavljuje da je na ovogodišnjoj uspešno realizovanoj uskršnjoj aukciji prikupljeno 358.220,00 rsd. Sav prihod koji je prikupljen biće usmeren na nabavku neophodnih sredstava za svakodnevne potrebe dece Prihvatilišta za decu Beograda.
 
Kao i ranijih godina, Uskršnju aukciju podržala je i Fondacija Braća KarićSrbijaDanas, humanitarna organizacija Find Raoul, predstavnici Alumni kluba Gimnazije Kreativno pero, Učenički parlament Alfa BK Univerziteta, Akademija umetnosti u Beograducvećara IvonaK1 televizija i mnogi drugi.
 
Tim Kreativno pero je još jednom uspeo da zajedničkim snagama afirmiše prave vrednosti koje su u društvu danas preko potrebne - humanost i solidarnost. Kreativno pero nastavlja i dalje da širi dobru energiju i dobročinstvo kroz druge humanitarne akcije tokom godine koje sa zadovoljstvom organizuje.
 
Tim VOS Kreativno pero se svim učesnicima zahvaljuje na učešću i dobroj volji da se još jedna u nizu humanitarnih akcija uspešno realizuje!