Ликовни радови деце и ученика/ца интернационалног васпитно - образовног система "Креативно перо" насталих током online наставе, показују нам да стваралаштво и креативност најмлађих опстаје и поред тренутних ванредних околности.

Теодора Синђелић и Анђелија Вујовић су одговориле на задатак “Points, colour and motion” интересантним радовима користећи колаж технику.

Јована Ранковић је направила цртеж по узору на колаж познатог сликара Анрија Матиса.

Лола Чампаревић је нацртала призор из свог стана, посматрајући биљке на прозору и сенке које оне праве, док је Мила Јанковић интересантним приказом на тему “Чудесно биће које лети” одговорила на задатак ликовне секције.

Теодора Беатовић је на тему “Identity-drawing exercise”,  направила три занимљива цртежа, од којих цртеж назван од стране ауторке “Stay at home”  представља Сунце у средишту куће и изражава осећања да ћемо ову ситуацију превазићи и поново имати светлу будућност.

Јована Мирић, Уна Мирковић и Уна Мартиновић су одговориле на задатак "Од линије до шаре" и направиле колаж од папира са различитим текстурама и линијама.

Соња Вуловић је одговорила на задатак "Pattern design" и направила свој, оригинални дизајн хаљине по узору на шаре које прави ирска дизајнерка Орла Кили.

Петра Малбаша је направила цртеж ентеријера у свом стану, трудећи се да нагласи сенке и учини га реалистичним.

Уна Жарковић је била инспирисана цртањем људског ока на реалистичан начин.