Новогодишњи концерт у Мадлениануму

На сцени Мадленианума уприличен је велики, свечани Новогодишњи концерт Васпитно-образовног система Kреативно перо.

Деца из вртића, ученици од I разреда основне школе до IV разреда гимназије, уз подршку родитеља и наставника, представили су своје музичке таленте пред бројним окупљеним гостима, сарадницима и пријатељима ВОС Kреативно перо. Богат музички и плесни програм деце свих узраста, од најмлађих из вртића до ИВ разреда гимназије, родитеља и наставника допринео је да вече буде чаробно. Топла атмосфера и аплаузи испунили су дворану, а новогодишње и божићне песме на српском и енглеском језику, као и дела класичне музике подстакла су дух заједништва, који се негује у ВОС Kреативно перо. На остварењу Новогодишње концертне вечери несебично је ангажован читав тим ВОС Kреативно перо: професорке музичке културе Теодора Тапавички и Вукица Цатић припремиле су хор, професорка ликовне културе Дуња Трутин израдила је декорације које красе простор, а све васпитачице, учитељице и наставници пажљиво су осмислили дечје наступе.

Срдачни аплаузи оплеменили су дворану, а на коктелу након концерта, публика и учесници размењивали су утиске, окупљени уз колачиће и слатке залогаје. Да вечерашњи догађај буде права новогодишња чаролија побринили су се: Kаре дизајн, ТехноЦентар Маг,  Лола&Нана, Хеклица, Нанина кухиња, хотел Зира и посластичарница Тинтолино фамилy.

Нова година је време даривања и уживања са породицом и пријатељима, а Новогодишњи концерт идеална прилика да се сви окупимо као велика породица и заокружимо још једну успешну заједничку годину, истакла је Горица Недељковић Богдановић, једна од оснивачица и власница, најзаслужнија за претварање креативних идеја ђака и наставника у културне манифестације.

Слике са прославе можете видети преко овог ЛИНК-а.