Kraj godine je odlično vreme da učinimo dobro delo i poručimo drugima da je Nova godina idealno vreme za nove početke i radosti! Želimo najmlađima iz ugroženih društvenih grupa da pošaljemo poruku da su nam važni i da mislimo na njih.

Velika novogodišnja humanitarna akcija Svi smo mi Deda Mraz

Vaspitno obrazovni sistem Kreativno pero, u saradnji sa Asocijacijom roditelja, i ove godine, kao i čitavu deceniju unazad, pokreće veliku novogodišnju humanitarnu akciju Svi smo mi Deda Mraz.

U okviru dosadašnjih Svi smo mi Deda Mraz akcija uspevali smo da svake godine novogodišnjim paketićima obradujemo oko 400 mališana. Nastojimo da iz godine u godinu prevaziđemo ove brojke i humanitarnu akciju učinimo širom i zapaženijom. Sve su brojniji roditelji, učenici i zaposleni, brojnije organizacije i kompanije velikog srca koji se priključuju ovoj akciji.

Ove godine pozivamo i vas, ljude dobrog srca, da sa nama širite novogodišnju čaroliju!

Pokažimo humanost na delu! Zajedničkim snagama možemo više!

Kao i svake godine prikupljamo:

  • Slatkiše/slaniše, dugotrajne prehrambene proizvode
  • Igračke, knjige, školski pribor
  • Odeću, rukavice, šalove, kape, šnalice, rajfove...

Donacije se mogu dostaviti na sledeće adrese VOS Kreativno pero: Tolstojeva 58 i Čakorska 3, Beograd, svakim radnim danom od 9 do 17 časova.

Prikupljanje donacija će biti otvoreno od 6. do 17. decembra 2021. godine.

Nakon toga će tim Kreativno pero, zajedno sa članovima Asocijacije roditelja, pažljivo upakovati i pripremiti novogodišnje paketiće, a zatim uručiti mališanima iz ugroženih područja Srbije.

Osim organizacije i doprinosa u donaciji, Kreativno pero se priključuje Svi smo mi Deda Mraz akciji na još jedan način, duboko uvažavajući požrtvovanje i doprinos zdravstvenih radnika u borbi protiv pandemije izazvane virusom Kovid-19, i obezbeđuje 40% popusta na školarinu u Osnovnoj školi Kreativno pero i Gimnaziji Kreativno pero  - Cambridge International School za decu zaposlenih u zdravstvenim ustanovama. Ova novogodišnja ponuda će trajati do 31. januara 2022. godine ili do popunjavanja kapaciteta ustanove.

Na pratećem linku možete pogledati kako je Svi smo mi Deda Mraz akcija realizovana 2019. godine.

Uz nas su do sad bili: Karić fondacija, Organizacija Nađi RaulaVila Aleksandar OrašacVrtić AkvicaJovan MilićMentalna aritmetika SuanPan Beograd ,Srbija Danas.

Probudimo čari novogodišnjeg darivanja zajedno!

 

Iskreno se nadamo Vašem učešću!

Tim VOS Kreativno pero