Upotreba IKT u predškolskom obrazovanju

Upotreba IKT u predškolskom obrazovanju je bila jedna od glavnih tema online konferencije “Digitalno obrazovanje 2020”, koja je uspešno održana 10. i 11. aprila 2020. godine. Konferencija je okupila veliku zajednicu obrazovnih radnika koja je pokazala da može uspešno da savlada izazove obrazovanja u digitalnom dobu.

Vaspitačice VOS “Kreativno pero” Nina Bokan, Jelena Živanović i Snežana Mihailović učestvovale su na konferenciji “Digitalno obrazovanje 2020”. Učesnice su pohvaljene za uspešno izvedene prezentacije, što je i rezultiralo mnogim pozitivnim zapažanjima.

Snežana Mihailović i Nina Bokan su predstavile rad na temu “Kreativna upotreba QR kodova u predškolskom obrazovanju”, dok su Jelena Živanović i Nina Bokan zajedničkim radom odgovorile na temu ” Edmodo platforma u radu sa decom predškolskog uzrasta”.

Snimcima konferencije se može pristupiti putem linka IKT u predškolskom obrazovanju.

VOS “Kreativno pero” upućuje čestitke vaspitačicama Nini Bokan, Snežani Mihailović i Jeleni Živanović na izuzetnoj posvećenosti i trudu da i u vanrednim okolnostima doprinesu procesu integracije digitalnih sadržaja u obrazovni sistem i nastavnu praksu.