Na adresi Tolstojeva 58, u subotu 26. 6. 2021. godine, održana je svečanost povodom uručenja diploma, svedočanstava i pohvalnica maturantima i maturantkinjama osnovne škole i gimnazije “Kreativno pero”.

U elegantnom i intimnom ambijentu raskošnog dvorišta privatne predškolske ustanove i osnovne škole “Kreativno pero” organizovana je ceremonija uručenja diploma, premijerna projekcija filmova i koktel zabava.

Poštovanje propisanih epidemioloških mera nije sprečilo da se čarobna noć odvije na planirani način.

Protokol svečane dodele diploma, svedočanstava, pohvalnica i nagrada upotpunili su i filmovi sa izjavama maturanata i maturantkinja, osmog razreda osnovne škole i četvrtog razreda gimnazije posebno snimljenih za ovaj događaj.

Nagrade za Đaka generacije dodeljene su Teodori Savić, učenici osmog razreda, i Jeleni Tomašević, učenici četvrtog razreda gimnazije.

Velikim i malim maturantima i maturantkinjama su na ovoj posebnoj večeri podrška bili roditelji i kolektiv osnovne škole i gimnazije „Kreativno pero“.

Sponzor događaja bila je cvećara "Ivona" koja je donirala prelepi buket cveća. Koktel je upotpunio slatki sto "Harmonija catering"-a.

Delić atmosfere prenosimo vam fotografijama.