Predškolska ustanova  će realizovati onlajn aktivnosti na Edmodo platformi

Poštovani roditelji,

Ovom prilikom želimo da vas informišemo da smo prva Predškolska ustanova u Srbiji koja će realizovati onlajn aktivnosti na Edmodo platformi koju ćemo koristiti za vreme trajanja vanredne situacije. Aktivnosti su namenjene deci od 18 meseci do polaska u školu.

Edmodo je društvena mreža za učenje, namenjena prosvetnim radnicima i učenicima širom sveta. Sve na ovoj mreži u funkciji je učenja. Edmodo je pre svega bezbedno okruženje.

Zahvaljujući ovoj platformi bićemo u prilici da deci na nedeljnom nivou postavljamo priču koja će se obrađivati, a svakog dana će se postavljati zadaci u vezi sa pričom kao i interaktivni materijali u skladu sa programom.

Takođe, svakog dana deca će biti u prilici da kod kuće, uz podršku roditelja, realizuju jedan od dodatnih programa - likovno, matematika, kuvanje, eksperimenti ili crafts, ali i engleski jezik za šta će svakodnevno dobijati potrebne materijale, kreativne igrice i uputstva.

Live Stream će se koristiti za realizaciju aktivnosti koje zahtevaju ovu vrstu komunikacije sa decom te će deca tako biti u prilici da razgovaraju sa vaspitačicama i utvrđuju znanja vezana za tekuću priču.

Na ovaj način želimo da deci u ovom periodu ponudimo kvalitetan, edukativan i kreativan sadržaj koji će im omogućiti da kontinuirano nastave da rade, istražuju i uče.

Za sva pitanja koja se tiču realizacije aktivnosti možete da kontaktirate vaspitačice putem Edmodo platforme (Messages),i, kao i do sada putem platforme Class Dojo.

Zahvaljujemo vam se na saradnji i srdačno vas pozdravljamo.

Tim VOS “Kreativno pero”