Pismo zahvalnosti učenica i učenika Gimnazije "Kreativno pero"

Učenici i učenice trećeg razreda privatne internacionalne Gimnazije “Kreativno pero” su nam objasnili njihovo viđenje online nastave na daljinu, ali i zahvalnost profesorkama, profesorima i upravi na omogućenom načinu sticanja obrazovanja.

Prva nedelja po novom, onlajn principu nastave je gotova.

Navikavali/e smo se na način rada koji nam je i od ranije bio poznat, ali za ovu priliku, primećujemo, znatno unapređen.

Jednostavna i funkcionalna Edmodo platforma je postala naša nova učionica i mesto za sticanje znanja. Žao nam je što nismo svi/e zajedno, ali shvatamo ozbiljnost situacije u kojoj se nalazimo i prihvatamo svu odgovornost koja je na nama kao mladima. Apelujemo na sve da poštuju propise i #OstanuKodKuće .

Shvatamo da ovo nije odmor i radimo punom parom, čini nam se i više nego ranije! Nastavnici/ce su uvek tu da nam pomognu i odgovore na sva naša pitanja, kao i da daju brzu povratnu informaciju o našim zadacima. A uspeli/e smo da izvučemo i pozitivnu stranu, ovih nesrećnih okolnosti - sami/e organizujemo svoje vreme i usavršavamo svoje veštine " time management "-a.

Zahvalni/e smo profesorkama i profesorima, kao i upravi naše škole što toliko ulažu u naše obrazovanje i ne dopuštaju da ispustimo ni delić gradiva čak i u ovakvim okolnostima.

Učenice i učenici trećeg razreda Gimnazije “Kreativno pero”