Sada već tradicionalni sastanak Alumni kluba bivših učenika privatne gimnazije Kreativno pero održan je 17. decembra 2020. godine. Zbog aktuelnih zbivanja, tribina je organizovana online. Sastanku je prisustvovalo dvadesetak učesnika, na čelu sa direktorkom, zamenicom, profesorima škole, bivšim i sadašnjim učenicima.

Održan onlajn sastanak Alumni kluba Gimnazije „Kreativno pero"

Okupljanja učesnika Alumni kluba imaju dva cilja: da se jednom godišnje organizuje susret sa bivšim đacima, da kažu šta rade, kako im ide na studijama i u životu i da oni prenesu svoja iskustva sadašnjim učenicima završnih godina kako su odabrali fakultet, aplicirali za stipendije i snašli se, naročito na samom početku studiranja.

Svi prisutni alumnisti izneli su da uspešno studiraju, neki od njih već i rade, a značajan broj je angažovan u nevladinom sektoru, u organizacijama koje pružaju pomoć različitim grupacijama stanovništva. Gimnazija Kreativno pero je ponosna na svoje sadašnje i buduće uspešne studente, koji su ujedno i dobri ljudi i angažovani građani naše države, pa i sveta.

Sa nestrpljenjem i radošću očekuje se naredni sastanak, koji je planiran da bude uživo u prostorijama škole, u ponedeljak, 27. decembra 2021.