Obraćanje Tima VOS Kreativno pero

Poštovani roditelji,

Zadovoljstvo nam je da vas pozdravimo na početku školske 2020/2021. godine i predstavimo plan rada Škole.

U ime našeg Kreativnog pera želeli bismo da iskoristimo priliku i da vam se svima zahvalimo na vašoj nesebičnoj podršci proteklih meseci.

Pre svega, želimo da svim učenicima i učenicama poželimo dobrodošlicu na početku nove školske godine i da nastavimo sa svim planiranim obrazovno-vaspitnim aktivnostima, uz pridržavanje direktiva u vezi sa epidemiološkom situacijom na osnovu preporuka Kriznog štaba Vlade Republike Srbije.

Postarali smo se za to da Škola počne sa radom uz najviši nivo higijene, kao i da kvalitet nastave bude takav da se naši učenici postepeno vrate školskom životu sa minimalnim uticajem trenutne situacije na tok rada.

Partnerski odnosi sa porodicom zasnivaju se na uzajamnom poverenju, poštovanju, razmeni bitnih informacija o detetu i porodici, otvorenoj komunikaciji i odgovornosti. Sprovođenje preporuka za prevenciju infekcije COVID-19 u školi iziskuje njihovu doslednu i odgovornu primenu kako od strane zaposlenih, tako i od strane roditelja/drugih zakonskih zastupnika dece u cilju zaštite zdravlja i bezbednosti dece i odraslih.

Obaveštenje o realizaciji obrazovno-vaspitnog rada u septembru 2020/2021. godine, uključujući i brošuru, prosleđeno vam je putem mejla. U okviru obaveštenja možete pristupiti linkovima ka anketi za Osnovnu školu i Gimnaziju o tome da li želite da vaše dete pohađa nastavu u učionici ili nastavu na daljinu.

Rok za popunjavanje ankete je 18. avgust 2020. godine, do 17.00 časova.

Radujemo se susretu sa učenicima i početku nove školske godine.

Tim VOS Kreativno pero