Maturanti i maturantkinje generacije 2019/20. godine

Dragi naši maturanti,

Poštovani roditelji,

Iako nam je prethodna školska godina bila specifična zbog neočekivanih okolnosti koje su svima dobro poznate, lepe trenutke, događaje i izazove koje smo doživeli zajedno u Kreativnom peru zauvek ćemo pamtiti i rado ih se sećati.

Veoma nam je žao što je, i dalje aktuelna epidemiološka situacija, uticala na to da prigodnu svečanost povodom završetka školske 2019/20. godine odložimo za neka bezbednija vremena, i iskreno se nadamo da ćemo uskoro biti u prilici da to i ostvarimo.

Kao što ste svi upoznati, krajem školske 2019/20. godine organizovano je snimanje učenika/ca završnih razreda osnovne škole i gimnazije u prostorijama Škole, gde su naši dragi maturanti izneli veoma interesantna i iskrena zapažanja o školovanju u Kreativnom peru, kao i o svojim budućim planovima.  

Sa velikim zadovoljstvom sa vama delimo filmove naših dragih maturanata Osnovne škole i Gimnazije Kreativno pero  i verujemo da ćemo svima izmamiti osmehe i probuditi lepa sećanja!

Zaista, divno ih je slušati!

Zahvaljujemo vam se na saradnji, razumevanju i podršci svih proteklih godina, i maturantima generacije 2019/20. godine želimo puno sreće u daljem školovanju!

Tim Kreativno Pero