U četvrtak, 15. decembra u okviru Svi smo mi Deda Mraz akcije organizovan je humanitarni novogodišnji koncert Find the star within yourself. Spektakularne izvedbe gostiju večeri, dece, učenika i učenica i nastavnika Kreativnog pera sa zadovoljstvom delimo sa vama putem sledećeg linka.

U nastojanju da se zadovolji pravi smisao novogodišnjih praznika - darivanje, humanost i dobročinstvo, osmišljen je novogodišnji program koji su gosti koncerta, mališani iz vrtića i učenici i učenice osnovne škole i gimnazije Kreativno pero učinili stvarnim i čarobnim.

Osim što je ovaj događaj bio prava kulturna manifestacija, o uspešnosti ovog humanitarnog koncerta govori i podatak da je u toku ove večeri prikupljen novčani prihod u iznosu od 156.480,00 RSD, i to donacijama u gotovini. Takođe, online uplatama obezbeđena je i donacija u iznosu od preko 150.000,00 RSD. Navedeni iznosi su uplaćeni na žiro račun korisnika humanitarne organizacije Budi human - 1302 - Tihana Murić Lalić, gospođi Tihani Murić Lalić.

Pored toga, u okviru humanitarne akcije Svi smo mi Deda Mraz prikupljeno je preko 100 novogodišnjih paketića, nekoliko desetina kilograma prehrambenih dugotrajnih proizvoda, dodatnih zajedničkih paketa sa igračkama, školskim priborom i knjigama koji su sa ljubavlju upakovali predstavnici Asocijacije roditelja i tima Kreativno pero, zajedno sa učenicima Gimnazije u subotu, 17. decembra, uspešno su isporučeni Prihvatilištu za decu Beograda.

Tim Kreativno pero zahvaljuje se svim ljudima dobrog srca kao i članovima Asocijacije roditelja koji su podržali humanitarnu akciju i svojim angažovanjem doprineli njenoj uspešnoj realizaciji.