U toku jučerašnjeg dana, 13. aprila 2022. godine, u saradnji sa Asocijacijom roditelja održana je još jedna u nizu Humanitarna uskršnja aukcija

 
Gosti Kreativnog pera su aktivno učestvovali u javnom nadmetanju, kao i u tihoj aukciji. Predmet aukcije su bila oslikana drvena jaja koja su polaznici Kreativnog pera, učenici Umetničke škole Niš i deca iz Centra Mara Niš sa ljubavlju oslikala kako bi pomogla svojim drugarima iz socijalno ugroženih porodica i time doprinela uspešnoj realizaciji ovog humanitarnog projekta.

Ovogodišnja donacija je prikupljena sa ciljem da se pomogne porodica Anđelović iz sela Radovnica, kao i porodica Mihajlović iz sela Toplac u blizini Vranja.

Sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo da je na ovogodišnjoj uspešno realizovanoj uskršnjoj aukciji prikupljeno 842.550,00 RSD, od čega je 138.000,00 RSD uplaćeno onlajn putem, direktno na žiro račun gospođe Ljubice Anđelović, korisnika ovogodišnje donacije. Od prikupljenih sredstava, obezbediće se deo materijala za izgradnju njihovog novog doma, i šporet smederevac za porodicu Mihajlović iz sela Toplac u blizini Vranja.

Kao i ranijih godina, Uskršnju aukciju podržali su: Fondacija Braća Karić, veb portal Srbija Danas, humanitarna organizacija Nađi Raula, cvećara Ivona, Hype TV, K1 televizija, Mima torte & kolači, i mnogi drugi.

Još jednom smo uspeli da zajedničkim snagama afirmišemo prave vrednosti koje su društvu danas preko potrebne - humanost i solidarnost.