Sa ponosom VOS Kreativno pero objavljuje da su vaspitačice Nina Bokan, Snežana Mihailović i Jelena Živanović uzele učešće na online konferenciji Digitalno obrazovanje 2020. godine. Konferencija će se održati 10. i 11. aprila, dok će vaspitačice VOS Kreativno pero svoje radove predstaviti 11. aprila. 2020. godine.

Snežana Mihailović i Nina Bokan će predstaviti rad na temu “Kreativna upotreba QR kodova u predškolskom obrazovanju”, dok će Jelena Živanović i Nina Bokan predstaviti rad  na temu ” Edmodo platforma u radu sa decom predškolskog uzrasta”.

Konferenciju „Digitalno obrazovanje 2020“ organizuje Centar za obrazovne tehnologije na Zapadnom Balkanu u saradnji sa Zavodom za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvojaFondacijom Petlja, Zavodom za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja, Timom za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva i Privrednom komorom Srbije uz podršku kompanija Microsoft i Oracle, ali i drugih partnera.

Cilj konferencije je da se obezbedi platforma za razmenu znanja kao vid podrške svim zaposlenima u vaspitno obrazovnom sektoru, njihovo upoznavanje sa inovativnim praksama, nastavnim metodama i primeni IKT alata u obrazovanju.