Uspešno realizovana Svi smo mi Deda Mraz 2022. humanitarna akcija!
Vaspitno-obrazovni sistem Kreativno pero je u saradnji sa Asocijacijom roditelja tradicionalno i 2022. godine uspešno organizovao humanitarnu akciju Svi smo mi Deda Mraz koja je trajala od 5. do 16. decembra 2022. godine.

Ove godine Kreativno pero je pomerilo granice ljubavi i humanosti i u okviru akcije Svi smo mi Deda Mraz, u četvrtak, 15. decembra organizovao je humanitarni novogodišnji koncert pod nazivom Find the star within yourself. Ovom prilikom je prikupljen novčani prihod u iznosu od preko 300.000,00 RSD koji je uplaćen na žiro račun korisnika humanitarne organizacije Budi human - 1302 - Tihana Murić Lalić, gospođi Tihani Murić Lalić.

Pored toga, preko 100 novogodišnjih paketića, nekoliko desetina kilograma prehrambenih dugotrajnih proizvoda, dodatnih zajedničkih paketa sa igračkama, školskim priborom i knjigama koji su sa ljubavlju upakovali predstavnici Asocijacije roditelja i tima Kreativno pero, zajedno sa učenicima Gimnazije u subotu, 17. decembra, uspešno su isporučeni Prihvatilištu za decu Beograda.
 
Humanitarnu akciju Svi smo mi Deda Mraz podržali su: Karić fondacija, Humanitarna organizacija Nađi Raula, Vila Aleksandar Orašac, SrbijaDanas.com, KARE Design, Cvećara Ivona, KUD Koreni, KUD Sveti Sava, Čudesna kuhinja, Tehno centar Mag, Aja dizajn kao i mnogi drugi.

Od neprocenjivog značaja je doprinos svakog pojedinca u plemenitom poduhvatu Svi smo mi Deda Mraz, čiji je rezultat radost i veselje, kao i osmesi velikog broja mališana koje smo ove godine obradovali.

Zahvaljujemo se našoj deci, učenicima, njihovim roditeljima i našim zaposlenima, kao i svim prijateljima VOS Kreativno pero koji su se odazvali akciji i omogućili da reka dobrih namera i energije nastavi da teče!

Svima želimo srećne predstojeće novogodišnje i božićne praznike!