Крај године је одлично време да учинимо добро дело и поручимо другима да је Нова година идеално време за нове почетке и радости! Желимо најмлађима из угрожених друштвених група да пошаљемо поруку да су нам важни и да мислимо на њих.

Велика новогодишња хуманитарна акција Сви смо ми Деда Мраз

Васпитно образовни систем Креативно перо, у сарадњи са Асоцијацијом родитеља, и ове године, као и читаву деценију уназад, покреће велику новогодишњу хуманитарну акцију Сви смо ми Деда Мраз.

У оквиру досадашњих Сви смо ми Деда Мраз акција успевали смо да сваке године новогодишњим пакетићима обрадујемо око 400 малишана. Настојимо да из године у годину превазиђемо ове бројке и хуманитарну акцију учинимо широм и запаженијом. Све су бројнији родитељи, ученици и запослени, бројније организације и компаније великог срца који се прикључују овој акцији.

Ове године позивамо и вас, људе доброг срца, да са нама ширите новогодишњу чаролију!

Покажимо хуманост на делу! Заједничким снагама можемо више!

Као и сваке године прикупљамо:

  • Слаткише/сланише, дуготрајне прехрамбене производе
  • Играчке, књиге, школски прибор
  • Одећу, рукавице, шалове, капе, шналице, рајфове...

Донације се могу доставити на следеће адресе ВОС Креативно перо: Толстојева 58 и Чакорска 3, Београд, сваким радним даном од 9 до 17 часова.

Прикупљање донација ће бити отворено од 6. до 17. децембра 2021. године.

Након тога ће тим Креативно перо, заједно са члановима Асоцијације родитеља, пажљиво упаковати и припремити новогодишње пакетиће, а затим уручити малишанима из угрожених подручја Србије.

Осим организације и доприноса у донацији, Креативно перо се прикључује Сви смо ми Деда Мраз акцији на још један начин, дубоко уважавајући пожртвовање и допринос здравствених радника у борби против пандемије изазване вирусом Ковид-19, и обезбеђује 40% попуста на школарину у Основној школи Креативно перо и Гимназији Креативно перо  - Cambridge International School за децу запослених у здравственим установама. Ова новогодишња понуда ће трајати до 31. јануара 2022. године или до попуњавања капацитета установе.

На пратећем линку можете погледати како је Сви смо ми Деда Мраз акција реализована 2019. године.

Уз нас су до сад били: Карић фондација, Oрганизација Нађи РаулаВила Александар ОрашацВртић АквицаЈован МилићМентална аритметика СуанПан Београд ,Србија Данас.

Пробудимо чари новогодишњег даривања заједно!

 

Искрено се надамо Вашем учешћу!

Тим ВОС Креативно перо