Поклони спремни - хуманитарна акција "Сви смо ми Деда Мраз"

Данас су деца, родитељи и запослени ВОС Креативно перо са пуно посвећености и љубави, за малишане и њихове породице спаковали више од 250 новогодишњих пакетића и више од 1500 килограма основних животних намирница, кућне хемије, књига, школског прибора, играчака, обуће и одеће а сваки пакет је употпуњен уникатним поклончићем и честитком, које су деца са својим родитељима, васпитачима и наставницима припремила на Новогодишњој радионици у петак, 21. децембра у ВОС Креативно перо.

Хуманитарна акција покренута је са жељом да се најмлађима из угрожених друштвених група, али и старим, заборављеним лицима пошаље порука да су нам важни и да мислимо на њих.

Наша намера била је да овогодишња хуманитарна акција Сви смо ми Деда Мраз изађе из оквира Креативног пера јер заједно увек можемо више и то су препознали и уз нас се нашли: хуманитарна организација Нађи Раула, Карић фондација, Вила Александар Орашац, Brian Lack&Co International, Мој Супер Распуст, OC Smartacus, BKTV News, Делић транспорт, VIZ Connection, Ruck Peclavus Serbia, ресторан Мандала и овом приликом им упућујемо велико хвала!

Захваљујемо се нашој деци, њиховим родитељима и нашим запосленима, као и свим пријатељима ВОС Креативно перо који су још једном показали да су људи великог срца свуда око нас!

Представници Асоцијације родитеља, ВОС Креативно перо и хуманитарна организација Нађи Раула ће 26. 12. 2018. године однети новогодишње пакетиће деци примаоцима социјалне помоћи у Нишу. Истог дана посетиће и Дому Кулина, дом за смештај деце и старијих ометених у развоју, и уручити им донацију. 28. 12. 2018. године биће подељени новогодишњи пакетићи деци примаоцима социјалне помоћи у Смедеревској Паланци. Мислили смо и на малишане који ће Нову годину дочекати у КБЦ Др Драгиша Мишовицћ, болници за дечје плућне болести и туберкулозу, које ћемо обрадовати 31.12.2018. Ове године обрадоваћемо и кориснике услуга домова за стара лица Сурдулица и Бежанијска коса.