Pokloni spremni - humanitarna akcija "Svi smo mi Deda Mraz"

Danas su deca, roditelji i zaposleni VOS Kreativno pero sa puno posvećenosti i ljubavi, za mališane i njihove porodice spakovali više od 250 novogodišnjih paketića i više od 1500 kilograma osnovnih životnih namirnica, kućne hemije, knjiga, školskog pribora, igračaka, obuće i odeće a svaki paket je upotpunjen unikatnim poklončićem i čestitkom, koje su deca sa svojim roditeljima, vaspitačima i nastavnicima pripremila na Novogodišnjoj radionici u petak, 21. decembra u VOS Kreativno pero.

Humanitarna akcija pokrenuta je sa željom da se najmlađima iz ugroženih društvenih grupa, ali i starim, zaboravljenim licima pošalje poruka da su nam važni i da mislimo na njih.

Naša namera bila je da ovogodišnja humanitarna akcija Svi smo mi Deda Mraz izađe iz okvira Kreativnog pera jer zajedno uvek možemo više i to su prepoznali i uz nas se našli: humanitarna organizacija Nađi Raula, Karić fondacija, Vila Aleksandar Orašac, Brian Lack&Co International, Moj Super Raspust, OC Smartacus, BKTV News, Delić transport, VIZ Connection, Ruck Peclavus Serbia, restoran Mandala i ovom prilikom im upućujemo veliko hvala!

Zahvaljujemo se našoj deci, njihovim roditeljima i našim zaposlenima, kao i svim prijateljima VOS Kreativno pero koji su još jednom pokazali da su ljudi velikog srca svuda oko nas!

Predstavnici Asocijacije roditelja, VOS Kreativno pero i humanitarna organizacija Nađi Raula će 26. 12. 2018. godine odneti novogodišnje paketiće deci primaocima socijalne pomoći u Nišu. Istog dana posetiće i Domu Kulina, dom za smeštaj dece i starijih ometenih u razvoju, i uručiti im donaciju. 28. 12. 2018. godine biće podeljeni novogodišnji paketići deci primaocima socijalne pomoći u Smederevskoj Palanci. Mislili smo i na mališane koji će Novu godinu dočekati u KBC Dr Dragiša Mišovicć, bolnici za dečje plućne bolesti i tuberkulozu, koje ćemo obradovati 31.12.2018. Ove godine obradovaćemo i korisnike usluga domova za stara lica Surdulica i Bežanijska kosa.