Хуманитарна акција Сви смо ми Деда Мраз организована од стране ВОС Креативно перо завршена свечаном приредбом у Нишу

Новогодишњи пакетићи прикупљени у оквиру хуманитарне акције ВОС Креативно перо Сви смо ми Деда Мраз подељени су деци на свечаности у централном холу Градске куће у Нишу, у петак, 22.12.2017.

Представници ВОС Креативно перо су 22. децембра преко 200 пакетића за децу, припремљених у оквиру хуманитарне акције Сви смо ми Деда Мраз и преко 1000 кг основних животних намирница, кућне хемије, књига, школског прибора, играчака, обуће и одеће, слаткиша и сланиша с љубављу поклонили деци и њиховим породицама у Нишу.

У централном холу Градске куће у Нишу, за најмлађе из угрожених друштвених група и све присутне приређен је кратак уметнички програм за који је био заслужан Женски академски хор СКЦ Ниш. У склопу свечаног отварања, наступиле су и Ада Шошић и Николина Милосављевић, ученице гимназије Креативно перо, које су извеле песму Hallelujah. Након поделе пакетића, представници ВОС Креативно перо и организатори посетили су Дом Мара и Сигурну кућу у Нишу.

Енергија, пријатељство и љубав одзвањали су Градском кућом, а сваки пакетић наишао је на осмех детета, чиме је ова акција добила истинску вредност.

Након поделе пакетића посетили смо Дом Мара, чији су нас штићеници великодушно дочекали. За крај наше хуманитарне акције, организоване уз свесрдну подршку наших родитеља, ученика и запослених посетили смо Сигурну кућу и уручили донацију. Ова акција је посебна и припремана је са пуно љубави, те сваки пакетић има по колачић са новогодишњом жељом који су припремила наша деца.

Изјавила је директорка ВОС Креативно перо, Гордана Кеџић.

Пакетиће је деци уручио заменик градоначелника Ниша, проф. др. Милош Банђур, а хуманитарна акција и свечаност организовани су у сарадњи са Градом Ниш и Канцеларијом за младе.