Пратите нас

Newsletter novembar 2017 Predškolska ustanova

Dragi roditelji, čitate trinaesto izdanje novosti Iz našeg Pera,

Tokom nove školske godine, iz meseca u mesec, dostavljaćemo vam važne informacije o planiranim izlascima, učešću na takmičenjima, konkursima, o radionicama, humanitarnim aktivnostima, roditeljskim sastancima, otvorenim vratima, sistematskim lekarskim pregledima i ostalim događajima od značaja. Sve informacije biće na jednom mestu, pregledne i uvek dostupne. Od ove godine Newsletter će biti posebno rađen za vrtić, osnovnu školu i gimnaziju.

Svakog 25. u mesecu dobijaćete novosti Iz našeg Pera.

U ovom broju obaveštavamo vas o aktivnostima koje smo planirali za oktobar 2017. godine.

Realizaciju planiranih mesečnih aktivnosti možete pratiti na našem sajtu (www.kreativnopero.com) i društvenim mrežama (Facebook FB Kreativno pero  FB VOS Kreativno peroTwitterInstagramYoutube). 

Pozivamo vas da putem Google kalendara pratite projektne aktivnosti našeg vrtića, osnovne škole i gimnazije.

*Ukoliko imate problem da vidite celu stranu, kliknite na View entire message u dnu strane kako bi Vam se Novosti iz našeg Pera učitale u celosti.

Humanitarna akcija - Knjiga za svakoga

26. 10. 2017.

Tolstojeva 58 i Čakorska 3

16 - 17 h

Đaci naše škole, deca iz vrtića i njihovi roditelji i naši zaposleni, udruženo organizuju Humanitarnu akciju Knjiga za svakoga.

Humanitarna prodaja knjiga održava se tokom oktobra, meseca knjige i sa našim učenicima/učenicama, kao i decom u vrtiću tokom čitavog meseca pričalo se o značaju knjige, čitanja, organizuju se radionice i književni susreti.

Ove godine svako odeljenje imalo je zadatak da prođe kroz sve faze izrade knjige - đaci su pisali tekstove, ilustrovali, predlagali izgled korica, birali temu i naslov i dizajnirali.

Osim što su izradili unikatne knjige, koje je moguće kupiti na našem mini sajmu, donirali su romane, stripove, slikovnice i ostala štampana izdanja. Na mini sajmu, prodavci će biti naši đaci. Novac prikupljen od prodaje biće doniran u humanitarne svrhe, kao i sve knjige koje ne budu prodate.

Očekujemo vas!

Newsletter novembar 2017 Predškolska ustanova

 

CARNet  User Conference

8 - 10. 11. 2017.

Dubrovnik

Naši/e zaposleni/e ulaze u fazu finalnih priprema za CARNet User Conference.

Sanja Miladinović, Ivana Ivković, Milena Radojković, Bojan Savić - Razvoj algoritamskog mišljenja i tematska nastava kroz IKT;

Bojan Savić i Ljubica Ilić - Samoevaluacija škole kroz IKT- Nove perspektive i izazovi;

Jelena Dinić - Proširena stvarnost u nastavi hemije;

Aleksandra Labović - Ciljevi, dostignuća i načini realizovanja nastave matematike, IKT i povezivanje sa biznisom (kroz kurikulum nacionalnog i Cambridge programa.

Želimo im mnogo uspeha! 

Newsletter novembar 2017 Predškolska ustanova

 

Halloween

31. 10. 2017.

Tolstojeva 58 i Čakorska 3


Deca mogu doći u kostimima i poneti slatkiše (kinder čokoladice, nikako tvrde ili gumene bombone, ni žvake). Na časovima engleskog jezika tog dana nastavnice će obrađivati temu Halloween i organizovati Trick or Treat aktivnost i podeliti slatkiše.

Newsletter novembar 2017 Predškolska ustanova

 

Otvorena vrata

6. 11. 2017.

Tolstojeva 58
18. 00 - 20. 00

Leptirići

Ivana Manić, Andrea Simović, Snežana Mihailović, vaspitačice

Pčelice

Jelena Živanović i Nina Bokan, vaspitačice

Kolibri

Bojana Marković, vaspitačica

Polivalentna 

prostorija

 Ljubica Ilić Vojnović, pomoćnica direktorke i pedagoškinja
 

Samostalna izložba likovnih radova

Katarina Nikolić, učenica III2 odeljenja

01 - 30. 11. 2017.

Hol škole u Tolstojevoj 58

Ugledni čas - Srbija iz našeg ugla

6. 11. 2017.

15.00

Vaspitačica u grupi Leptirići Ivana Manić organizuje ugledni čas u vrtiću u okviru sekcije Srbija iz našeg ugla, za koji se roditelji, koleginice i kolege mogu prijaviti na mejl lj.ilic@kreativnopero.com. Času mogu prisustvovati maksimalno tri roditelja koji se prvi prijave.

Ugledni čas - Mini Garden

23. 11. 2017.

10.45

Vaspitačica u grupi Pčelice Nina Bokan organizuje ugledni čas u vrtiću u okviru sekcije Mali botaničari za koji se roditelji , koleginice i kolege mogu prijaviti na mejl lj.ilic@kreativnopero.com. Času mogu prisustvovati maksimalno tri roditelja koji se prvi prijave.

Newsletter novembar 2017 Predškolska ustanova

 

Ugledni čas - U potrazi za avanturom

29. 11. 2017.

09.00

Newsletter novembar 2017 Predškolska ustanova

Vaspitačice u grupi Pčelice Jelena Živanović i Nina Bokan organizuju ugledni čas u vrtiću u okviru jutarnje aktivnosti, za koji se roditelji , koleginice i kolege mogu prijaviti na mejl lj.ilic@kreativnopero.com. Času mogu prisustvovati maksimalno tri roditelja koji se prvi prijave.

Planirani izlasci u novembru

Novembar 2017.

Poseta pozorištu

Leptirići, Pčelice, Kolibri