Novogodišnji koncert u Madlenianumu

Na sceni Madlenianuma upriličen je veliki, svečani Novogodišnji koncert Vaspitno-obrazovnog sistema Kreativno pero.

Deca iz vrtića, učenici od I razreda osnovne škole do IV razreda gimnazije, uz podršku roditelja i nastavnika, predstavili su svoje muzičke talente pred brojnim okupljenim gostima, saradnicima i prijateljima VOS Kreativno pero. Bogat muzički i plesni program dece svih uzrasta, od najmlađih iz vrtića do IV razreda gimnazije, roditelja i nastavnika doprineo je da veče bude čarobno. Topla atmosfera i aplauzi ispunili su dvoranu, a novogodišnje i božićne pesme na srpskom i engleskom jeziku, kao i dela klasične muzike podstakla su duh zajedništva, koji se neguje u VOS Kreativno pero. Na ostvarenju Novogodišnje koncertne večeri nesebično je angažovan čitav tim VOS Kreativno pero: profesorke muzičke kulture Teodora Tapavički i Vukica Catić pripremile su hor, profesorka likovne kulture Dunja Trutin izradila je dekoracije koje krase prostor, a sve vaspitačice, učiteljice i nastavnici pažljivo su osmislili dečje nastupe.

Srdačni aplauzi oplemenili su dvoranu, a na koktelu nakon koncerta, publika i učesnici razmenjivali su utiske, okupljeni uz kolačiće i slatke zalogaje. Da večerašnji događaj bude prava novogodišnja čarolija pobrinili su se: Kare dizajn, TehnoCentar Mag,  Lola&Nana, Heklica, Nanina kuhinja, hotel Zira i poslastičarnica Tintolino family.

Nova godina je vreme darivanja i uživanja sa porodicom i prijateljima, a Novogodišnji koncert idealna prilika da se svi okupimo kao velika porodica i zaokružimo još jednu uspešnu zajedničku godinu, istakla je Gorica Nedeljković Bogdanović, jedna od osnivačica i vlasnica, najzaslužnija za pretvaranje kreativnih ideja đaka i nastavnika u kulturne manifestacije.

Slike sa proslave možete videti preko ovog LINK-a.